Human Development | Coaching | Human Development
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
24

Coaching

Vi har mere end 20 års erfaring inden for coaching.

Coaching er en målrettet og bevidstgørende dialog og en motiverende arbejdsform, hvor det drejer sig om at udvikle personens faglige og personlige potentiale ud fra egne forudsætninger.

Hos Human Development praktiserer vi coaching som et individuelt forløb og vi har mere end 20 års erfaring.

Coaching er en god mulighed for individer der ønsker at styrke det personlige lederskab, udvikle sig professionelt som leder, medarbejder eller selvstændig. Ved coaching kan man skabe bevidsthed om uudnyttede ressourcer og potentialer.

Coaching forløb

Human Developments coaching forløb er vinklet 360 grader hvor krop, sind og sjæl betragtes som en integreret helhed. Et holistisk personlig udviklings forløb der giver værktøjer til at integrere de tre intelligenser: IQ Intellektuelle Intelligent, EQ Emotionelle Intelligens, SQ Supra (overordnede) Intelligens. Denne proces udvikler vores hjerne og er typisk 9 møder af 2 timer der strækker sig over cirka 4-5 måneder. Coaching forløbet er opbygget i tre faser:

Fase 1: Afdækning & Afklaring

Anerkendelse af situation/problemstilling og forhold til det. Overblik over evne, kompetence, værdier, målsætninger, udfordringer og udviklingsmuligheder. Afklaring af adfærdsmønstre, følelsesmæssige og tankemæssige mønstre og vaner – de hensigtsmæssige og de ikke hensigtsmæssige.

Fase 2: Strategi & Redskaber

En målrettet personlig handlingsplan kobles til coaching redskaber, der skal øves. Disse øvelser kombinerer kognitiv psykologi med kropsbevidsthedsøvelser og praktiske opgaver, der skal løses mellem coachingsessioner. Tilegnelse af nye proaktive og positive kommunikationsmønstre, der kobles med ny adfærd.

Fase 3: Implementering & Integration

De nye adfærds og kommunikationsmønstre bliver implementeret, og integreret i en selvregulerende, selv-reflekterende proces. Coaching forsættes til at støtte dig i forløbet med opfølgningssessioner.

 

shutterstock_140368135 shutterstock_326919983