Human Development | Drømmen om din nye medarbejder? | Human Development
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
748

Drømmen om din nye medarbejder?

Drømmen om din nye medarbejder?

Posted by Dorthe Absalon in Artikler

 

Når vi som rekrutteringsbureau arbejder med kandidater og virksomheder, er det så det samme som at gøre drømme til virkelighed?

 

Sælger vi drømmen om det nye job? Eller når vi sidder over for virksomheden, er det så drømmen om den perfekte medarbejder vi skal forløse?

 

Vi kan hjælpe både kandidater og virksomheder med at finde hinanden.

 

Det kan være en svær balance, som vi skal have meget stor respekt for, da det handler om mennesker, drømme om fremtiden, og karrieremuligheder, virksomheders udvikling og succes. Derfor skal vi som rekrutteringsbureau holde os for øje at virksomhed og medarbejder passer sammen og sikre objektivitet til enhver tid hos begge parter.

 

Heldigvis findes der en række værktøjer der kan hjælpe os med dette – blandt andet Talent Testen – som giver kandidat og virksomhed et rigtig godt overblik over hvad der kan forventes i et fremtidigt samarbejde.

 

Du kan læse mere om Talent Testen på vores hjemmeside eller kontakte os på +45 70 25 80 90 eller hd@human-development.dk

 

 

shutterstock_230263954       shutterstock_263751047shutterstock_226751308

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
29 mar 2016 No Comments

Post a comment