Human Development | Headhunting
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
586

Headhunting

Vores konsulenter har en seriøs tilgang, der gerne påtager sig et stort ansvar i en eventuel udvælgelsesproces.shutterstock_219227359

Et af nøgleordene inden for headhunting er diskretion, da kandidater der bliver betragtet som attraktive, ofte sidder i meget betydnings- og magtfulde stillinger. Der er rift om de gode kandidater og nogle gange kræver det en mere målrettet søgning. For at kunne tiltrække den rigtige leder eller specialist med de ønskede specifikke kompetencer og branchekendskab, er headhunting i den forbindelse det sikre valg.

Human Development går målrettet ud og kontakter interessante emner, for at skærpe deres interesse for et givent job.

Vores konsulenter hos Human Development, er kendt for at ikke at give op, før vi finder det helt rigtige match.