Human Development | Informationsteknologi | Human Development
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
332

Informationsteknologi

Informationsteknologi

Informationsteknologi eller IT er et bredt emne, der omfatter teknologi og andre aspekter af styring og behandling af information i større organisationer. Langt det meste informationsteknologi er i dag digital informationsteknologi. jvf. https://da.wikipedia.org/wiki/Informationsteknologi

Denne del er en kæmpe udfordring for virksomhederne mellemstore og store virksomheder. Der kræves store investeringer for blot at være med på beatet og ikke mindst at være sikker.

Det er evident, at stort set alle virksomheder vil lide tab som følge af et hacker angreb, såfremt systemerne bliver brudt. Derfor er det essentielt at få ansat de rette sikkerhedsfolk/IT hjerne der kan sætte de systemer op og sikre virksomheden.

Ring til os på 70258090 og få en snak om dine muligheder.