Human Development | Interim Management - Bevar momentum i virksomheden | Human Development
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
22

Interim Management

Interim Management som ledelsesværktøj sikrer momentum i virksomheden og giver ro i maven. Vi sikrer din virksomhed maksimalt udbytte - Kontakt os for yderligere information

Bevar momentum i virksomheden

Interim Management er ledelsesværktøj, der i høj grad styrker virksomhedens konkurrence kraft.

Med vores store database af Interim Managers får du adgang til et stort udvalg af spidskompetencer, der med kort varsel kan træde til i din virksomhed når behovet opstår. Således er du til enhver tid sikret, at din virksomhed kan få de ressourcer og kompetencer, der er behov for.

 

Ressourcer når behovet er der

I de fleste virksomheder opstår der med jævne mellemrum behov for midlertidige ansættelser,
eksempelvis når:

–  der skal gennemføres forandringsprocesser i virksomheden og der i den forbindelse er behov for ekstra kompetencer, ledelseskraft og power til at gennemføre processen

–  der skal gennemføres nye projekter, som ikke er af permanent karakter og som kræver specialviden og/eller kompetent projektledelse. Eksempelvis ved implementering af nye økonomisystemer, CRM eller andre IT projekter

–  en nøglemedarbejder med kort varsel forlader sin position pga. sygdom, jobskifte, bortvisning eller andet. På nøglepositioner kan det være essentielt for virksomheden, at driften ikke forstyrres og at momentum bevares indtil virksomheden har fundet en permanent løsning.

 

Fleksibilitet, kontinuitet og pris

En Interim Manager tilknyttes virksomheden i en nærmere aftalt periode, alt efter behov; eksempelvis 2 uger, 3 måneder eller et år. Han eller hun er en hands-on person med netop de spidskompetencer, der er behov for i den givne situation. På baggrund af vores udvælgelses process er Interim Manageren i stand til at arbejde effektivt for din virksomhed fra dag ét.

Vores kernekompetencer hos Human Development er ledersparring og “Human Development”. Derfor er vi i stand til hurtigt og effektivt at spotte kandidater, som er egnede til den specifikke situation, både hvad angår faglige og personlige kompetencer samt robusthed ift. opgaven og kulturen i virksomheden.

Når du arbejder med Interim Managers fra er Human Development får du:

– løsning som er billigere end at trække konsulenter ind
– virksomheden er sikret kontinuitet ift. løsning af opgaven
– virksomheden er garanteret at kandidaten performer fra dag ét

 

Ansvar

Human Development tager ansvar for at opgaven løses til alles tilfredshed. Derfor er vi med på sidelinjen i hele interim perioden og står til rådighed i forhold til at facilitere og støtte efter behov.