Human Development | Bliv Interim Manager - Varierende hverdag og spændende opgaver
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
565

Interim – kandidaten

Er du – eller ønsker du være Interim Manager?

Som Interim Manager får du en varierende dagligdag med spændende opgaver.

Vi ansætter ledere, projektledere og specialister til tidsbegrænsede opgaver – fra et par måneder til et år eller endnu længere.

Vi garanterer at de kandidater, som vi sender ud til vores kunder tilfører værdi fra dag ét. Derfor sikrer vi os et perfekt match mellem vores Interim Manager og den udfordring som vores kunde står overfor.

Som Interim Manager skal du være robust, have erfaring og en solid værktøjskasse med i bagagen. Et højt tempo og stor arbejds mængde er ikke noget, der afskrækker dig.

På baggrund af en styret proces afdækker vi kundens reelle behov for Interim bistand. Derpå identificerer vi et antal kandidater i vores database, som har de rette kompetencer og den rigtige profil i forhold til den aktuelle udfordring, som kunden ønsker håndteret.

 

Udvælgelse af bedste Interim Manager til opgaven

At være Interim Manager giver udvikling, frihed og attraktiv økonomi – men det stiller også store krav til din faglighed og personlighed.

 

Interim Managers hos Human Development løser konkrete opgaver, der handler om udvikling, forandring, implementering af nye tiltag – eller afslutning og oprydning. Med job som Interim Manager oplever du at komme ud til udfordrende opgaver, som du, i kraft af vores screenings proces, vil være topkvalificeret til at løse.

Som Interim Manager bliver dine faglige og personlige kompetencer udfordret og udviklet i hvert projekt. Du får konkrete opgaver på CV’et, som hjælper dig videre til at løse lignende opgaver for andre virksomheder.

Human Development står bag dig under hele forløbet. Vi støtter og giver dig faglig og personlig sparring. Vi sikrer et langvarigt samarbejde til fordel for alle parter – kunder, Interim Managers, samarbejdspartnere og Human Development.

Som Interim Manager får du en attraktiv aflønning alt efter kompetencer og opgavens karakter.

Se vores aktuelle ledige opgaver og stillinger, eller kontakt os, hvis du vil være en del af databasen.

Du kan uploade dit CV her, hvis du ønsker at blive bragt i spil, når der kommer en opgave, som matcher din erfaring og kompetencer.