Human Development | Interim Management - Tilfører konkurrencekraft og fleksibilitet
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
591

Interim – kunden

Hvad er Interim Management?

Interim management konceptet giver jeres virksomhed mulighed for i en afgrænset periode, at få tilført nye ressourcer.

I enhver virksomhed vil der, før eller siden, opstå situationer, hvor der er behov for ekstra ressourcer eller specialist kompetencer til specifikke eller ekstraordinære projekter.

 

Hvorfor Interim Management?

Fleksibilitet

Ved at anvende Interim Managers, binder virksomheden sig ikke for faste omkostninger, som man ville gøre i forbindelse med en fast-ansættelse. Til gengæld får virksomheden stor fleksibilitet og ro i maven. Med en viden om at virksomheden til enhver tid, og med kort varsel kan få netop de ressourcer og specialister ind i organisationen, som er nødvendige for at holde momentum.

 

Momentum

Virksomheden med kort varsel få tilført specialist ressourcer, ekstra ledelses kraft eller personale ressourcer og derved fastholde momentum i organisationens uagtet de uundgåelige og til tider forudseelige udfordringer, som enhver organisation oplever: sygdom, opsigelser, omstruktureringer, haste- og specialistopgaver osv.shutterstock_158522279

Hvem er Interim Manageren?

Vi kan i kraft af vores store database på meget kort tid finde kandidater med netop de kompetencer, som i den givne situation er ønsket.

Når du vælger Human Development får du adgang til en database som består af kompetente ledere, specialister og projektere, med skarpe faglige profiler.

Før kandidaterne bliver udvalgt til opgaven afholder vi interviews, hvor vi lægger særlig vægt på de personlige erfaringer såvel som faglige egenskaber. Vi sørger også for at lave en personprofil og en tilbagemelding til den nærmeste leder, så vi sikrer et stærkt samarbejde og deraf høj tilfredshed hos vores kunder.

Vi udbyder Interim Management af høj kvalitet og med mange års erfaring i alle de nordiske lande.

 

Hvad er virksomhedens fordele?

Vores interim managers, dækker både implementering af projekter, ved sygdom eller akut behov og støtte til omstrukturering af virksomhed. Og vi løser typisk opgaver i forbindelse med:

● Spidsbelastninger

● Hasteopgaver

● Sygdom

● Orlov

● Opsigelser

● Krisesituationer

● Generationsskifte

● Turn-around

En Interim Manager arbejder i virksomheden i en begrænset periode, indtil en given opgave er løst. Interim ansættelser skaber resultater og ny inspiration, som typisk giver samarbejdet en produktiv og økonomisk effekt. Når man få tilført ekstra ressourcer i organisationen i kraft af Interim Managers kan det også betyde, at virksomhedens personaleomkostninger kan flyttes til drifts- eller projektomkostninger.

 

Human Development Proces

Hos Human Development udvælger vi nøje dine kandidater. Der bliver normalt udvalgt minimum to kandidater, som du selv har mulighed for at vælge imellem.

Inden vi præsenterer kandidaterne, har de gennemgået følgende:

● Interview

● DISC analyse & test

● Briefing om opgaven

● Referencetagning

Vi har på forhånd sikret os, at kandidaterne besidder de ønskede kvalifikationer og på præsentations-mødet vil du have mulighed for selv at spørge ind  og mærke den personlige kemi.

En aftale afhænger af opgavens placering, kompleksitet og de ønskede kompetencer.

 

Kontakt Human Development for yderligere information.