Human Development | Ledelse gennem Talenter... Hvorfor? | Human Development
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
730

Ledelse gennem Talenter… Hvorfor?

Ledelse gennem Talenter… Hvorfor?

Posted by Dorthe Absalon in Nyhed

 

Der er intet vigtigere for en leder end at vide hvilke talenter medarbejderne har, for med denne viden kan han skabe excellente kompetencer.

Viden om medarbejdernes 34 talenter er én af de vigtigste nøgler til at skabe god ledelse. Talenterne er også dem der er baggrunden for arbejdet med Talent Management. Talent Management er essensen af internationale studier af, hvad de mest succesfulde ledere gjorde, som de mindre succesfulde ikke gjorde. Det mest markante ved de succesfulde ledere var deres evne til at forstå medarbejdernes talenter, udvikle deres medarbejderes talenter til det excellente, og at de rekrutterede mere efter talent end erfaring og uddannelse. Deraf ordet Talent Management.

Undersøgelser har også vist at 70- 80 % af alle medarbejdere, ikke synes de bruger deres talenter særligt meget. Jo lavere produktivitet desto højere procent af medarbejdere som ikke føler de bliver brugt rigtigt.

Derfor er indsigt i talenter vigtig og hovedfokus når man udvikler ledere i dag.

 

FAKTA

Talent Testen afdækker medarbejderens Talenter og placerer dem i rækkefølge fra toptalenter, mellemtalenter til bundtalenter.

 

FORDELE
Fordelen ved at have fokus på talenter er veldokumenteret. Ved at kende rækkefølgen for din medarbejders Talenter og tildeling af relevante arbejdsopgaver kan du sikre at medarbejderen altid arbejder med sin bedste Talenter. Derved får medarbejderen den største arbejdsglæde og du de bedste resultater.

 

UDBYTTE

Når mennesker arbejder med deres bedste Talenter kan virksomheden imødese resultater der langt overstiger deres nuværende niveau. Studier viser at medarbejdere som har talent for jobbet, som minimum, producerer det dobbelte af de medarbejdere som ikke har det. Der findes endog eksempler på medarbejdere som producerer 9 gange så meget og sælger 12 gange så meget som gennemsnittet, fordi de har en leder som forstår at aktivere talenterne.

 

shutterstock_232316563

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
21 mar 2016 No Comments

Post a comment