Human Development | Nye medarbejdere | Human Development sikrer det bedste match
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
131

Ny medarbejder

Virksomhedens medarbejdere er dens største aktiv.

Ny medarbejder – og hvad så?

Når I skal finde nye medarbejdere, hvorfor skal man så investere i at finde den rigtige med hjælp fra Human Development?

Det er ganske simpelt – En ny medarbejder er en stor investering, den største i de fleste virksomheder og der skal betales hver måned. Derfor skal de mest kritiske og vigtigste parametre for succes i jobbet identificeres. En kandidat der matcher alle parametre skal findes, og der skal rammes rigtigt hver gang! Human Development har stor erfaring udi at afdække virksomheds kulturer samt udvikling og coaching af medarbejdere og ledere. Desuden har vi en stor værktøjskasse til test og afdækning af personlighed, kompetencer og intelligenser. Vi udfordrer ofte vores kunder for at få en forståelse for hvor virksomheden vil hen for dermed at sikre, at den nye medarbejder kan bidrage positivt til at virksomhedens mål bliver indfriet.

En af vores kunder har i den forbindelse udtalt som følger: “Human Development er ikke som de andre rekrutterings virksomheder. De graver ganske enkelt et spadestik dybere, og derfor bliver jeg ved med at indgå samarbejder med dem”

 

En investering der skaber afkast

Den investering der er at ansætte en ny medarbejder skal naturligvis skabe overskud og tilføre værdi til virksomheden.
Værditilvæksten sker gennem:

● Indsatser
● Faglighed
● Personlighed
● Commitment og motivation

Den investering, der foretages, kan optimeres og sikres gennem samarbejdet med Human Development. Vi sikrer, at virksomheden, som ønsker en ny medarbejder, fra startfasen i rekrutteringen bliver udfordret gennem en grundig analyse og dialog, før arbejdet påbegyndes.

 

Processen

Vi udvælger 2-3 topkandidater, som vi præsenterer for virksomheden, og sikrer at ledelsen grundigt orienteres om kandidaternes styrker og arbejdspunkter, dokumenteret gennem personanalyser, tests, interview og indhentede referencer. Når kandidaten er valgt, hjælper vi også med intro processen. Lederen, der skal modtage den nye medarbejder, skal stilles bedst muligt for at sikre optimal opstart.
Erfaringer viser, at jo mere grundigt medarbejderen oplæres fra start, des hurtigere vinder virksomheden sin investering ind igen. Medarbejderen er hurtigere selvkørende, sikker i udførslen af opgaven og socialt integreret.

Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige medarbejder.

 

shutterstock_196379804        shutterstock_191690525