Human Development | Samtykkeerklæring tilnyhedsbrev | Human Development
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
901

Samtykkeerklæring tilnyhedsbrev

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du nedenstående vilkår. 

Denne aftale indgås med:
Human Development ApS
CVR-nr. 26036623
Transformervej 29
2860 Søborg
mail: hd@human-development.dk
Tlf.: +45 70 25 80 90

Tilmelding 

I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du alene oplyse e-mailadresse, navn og telefon nummer (ikke er obligatorisk). Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev. 

Brug af din e-mailadresse 

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information om kurser, seminarer og nyheder indenfor lederudvikling, rekruttering, outplacement, coaching, kompetenceudvikling, personlig udvikling m.v. De  fagområder vi primært beskæftiger os med er LedelseSalgØkonomi & regnskabIndkøb & logistikInformationsteknologi, Ingeniør & tekniker. Desuden kan nyhedsbrevene indeholde inspiration og ideer indenfor ovenstående områder samt relevante tilbud, konkurrencer, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 6 -12 gange årligt. 

Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi eksempelvis MailChimp til udsendelse af nyhedsbrevene. 

Indsamling af oplysninger 

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links. 

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser. 

Oplysningerne vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål. 

Opbevaring af dine oplysninger  

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges eller kommer til uvedkommendes kendskab.  

Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger vi har registreret om dig opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. 

Afmelding af nyhedsbrev 

Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os. 

Efter afmelding af nyhedsbrevene modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mailadresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev sletter vi alle dine oplysninger. Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede på en sådan måde at de ikke kan de-anonymiseres.
Vi kan i andre sammenhæng have dine oplysninger, eksempelvis i forbindelse med din registrering i vores CV database, disse berøres ikke af en afmelding fra vores nyhedsbrev. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Rettelse af oplysninger 

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre disse, enten ved at opdatere dem direkte via footeren i vores nyhedsmails eller ved at kontakte os på hd@human-development.dk
Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. ovenfor. 

Overdragelse til tredjemand 

Såfremt aktiviteterne i Human Development overdrages til tredjemand samtykker du til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår som følger af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan modtage inspirerende nyheder indenfor områder Human Development. 

 

Human Development kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbrevene, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for nyhedsbreve fra Human Development. Vi vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.