Human Development | Outplacement | Human Development
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
20

Outplacement

Vi skræddersyer forløbet, så det passer netop til jeres situation og virkelighed.

Når en virksomhed skal tage afsked med en medarbejder, er det vigtigt, at det udføres på en ordentlig måde.

Human Development tilbyder den mest effektive proces for den opsagte medarbejder, som gennem forløbet kan opkvalificere sin faglige profil. For at opnå det bedste resultat, skræddersyr vi forløbet, så det er tilpasset kandidaten. Processen starter umiddelbart efter opsigelsen og omfatter et sparringsforløb med møder i op til 6 måneder.

Du får et dedikeret, præcist og personligt forløb. Gennem hele processen er der løbende dialog og åben kommunikation.

Der er professionel opfølgning på kandidaterne efter ansættelse. Det er dog vigtigt at pointere, at vi skræddersyer forløbet, så det passer netop til jeres situation og virkelighed.

shutterstock_371954932