Human Development | Rekruttering effektivt og professionelt | Human Development Tlf.:70258090
Human Development er specialiseret i formålsbaseret udvikling af Ejerledede og Familieejede virksomheder. Vi udvikler og bygger virksomheder i samarbejde med ejerne og sikre at virksomhedens identitet er helt klar. Vi har en række produkter relateret hertil når organisatonen skal trimmes: Rekruttering, Headhunting og Lederskab støttet af personlige tests og analyser. Vi arbejder med kunder inden for en række private industrisektorer, herunder teknik, industriel automation, byggeri og IT.
14

Rekruttering

En velykket rekruttering betyder høj motivation, øget kvalitet og effektivitet som fører til en bedre bundlinie - kontakt os for yderligere information.

Rekruttering af den rigtige brikEffektiv rekruttering af de RIGTIGE medarbejdere for virksomheden er en god investering. 

Det er dokumenteret, at fejlrekruttering ofte er forårsaget af manglende klarhed for, hvilken retning virksomheden skal gå. Med en indgående forståelse for virksomhedens muligheder, behov og ønsker om udvikling, laver man en bedre rekruttering. 

Human Development mestrer hurtigt at absorbere virksomhedens kultur og tilegne en indgående forståelse for virksomhedens strategi, behov, ønsker og udviklingsmuligheder. På dette grundlag kan vi finde de ledere og specialister, der med fuld forståelse, integritet og motivation kan være med til at forme den fremtid for virksomheden, som virksomheden ønsker. 

Hos Human Development er ledersparring ift. virksomhedsstrategi, taktik og personlig udvikling et af vores kernekompetenceområder. Den erfaring og viden som vi har indenfor dette område medfører at vi ved, hvordan vi skal spørge så vi får ledere og ejere til at forstå den reelle situation de står i samt det reelle vækstpotentiale som virksomheden har. 

Rekruttering med Human Development giver dig 5 konkrete fordele: 

  1. Du får en trykprøvning af om den forestillede rekrutteringsprofil understøtter de behov og den retning, som virksomheden reelt har  
  2. sikkerhed for, at du rekrutterer en medarbejder med de rette kompetencer og motivation for at forme fremtiden for virksomheden, som virksomheden ønsker det 
  3. sikkerhed for, at du rekrutterer en medarbejder, som er afklaret med og forstår virksomhedens kultur 
  4. I kraft af et 6 måneders On-Boarding program håndterer vi bekymringer og frustrationer og sikrer dermed fortsat handlekraft, motivation og loyalitet 
  5. Du får med Human Development en loyal og kompetent samarbejds- og sparringspartner, som har dyb indsigt i og forståelse for din forretning.  

Vi finder de vindertyper, der er med til at give din virksomhed netop dét, der skal til for at målene opnås. 

Vores rekrutterings proces: 

Rekrutterings process v. Human Development

Rekrutterings process

 

Vi kan varetage hele rekrutteringsprocessen for dig eller dele af dit rekrutteringsforløb. Human Development tager udgangspunkt i det aktuelle rekrutteringsbehov og sikrer en professionel og velovervejet rekruttering. 

Du kan læse mere om, hvordan vi rekrutterer medarbejdere her. 

Executive Search 

Har du behov for at rekruttere en leder eller nøglemedarbejder tilbyder vi en diskret og yderst professionel proces – læs mere her. 


Midlertidige medarbejdere – Interim managers 

Erstatning af nøglemedarbejdere eller midlertidige medarbejdere med specifikke spidskompetencer til ekstraordinære projekter. 

Opstår der i virksomheden et akut behov for at finde en midlertidig nøglemedarbejder der er i stand til at gå ind og performe fra dag ét, så kan hjælpe dig – hurtigt og effektivt. se mere her. 

 

Headhunting 

Særlig vigtig ressource med helt specifikke kompetencer og talenter kan være yderst vanskelige at finde og rekruttere. Typisk vil disse personer være efterspurgte og vanskeligt tilgængelige kandidater, netop på grund af deres særlige faglige og personlige kompetencer. Vores konsulenter har et unikt netværk og dermed et solidt grundlag at foretage headhunting på baggrund af. Ikke mindst fordi rigtig mange af disse eftertragtede ressourcer har gjort anvendelse af et eller flere lederudviklings værktøjer fra Human Development. Du kan læse mere om headhuntning ved Human Development her samt mere om vores lederudviklings programmer her.