ANBEFALINGER

ANBEFALINGER

LOXAM

“Human Development er ikke som andre Human Resource Consultants. De formår at gå ind i virksomhedens DNA, fra en mere menneskelig vinkel, men alligevel med de kommercielle resultater in mente. De graver simpelthen dybere, og derfor bliver jeg ved med at arbejde med dem.”

Carsten Hoeck, Ceo LOXAM A/S 

Besøg Loxam A/S

F.L. SMIDTH

Med Human Development får du den ægte vare, knivskarpe analyse af gruppen og den enkeltes kompetencer. Analysen tegner et klart billede af, hvordan organisationen kan gøre sig stærkere. Som jeg har set, er Human Development i stand til at afdække detaljer om gruppen, der kan hjælpe organisationer med ikke kun at tale om High Performance Team, men faktisk klæde dig på til at arbejde som et High Performance Team, der opnår deres mål og dermed opnå ekstraordinære forretningsresultater.

Per Hartmann Petersen – Senior Project Manager /

Leer af Global Project Improvement – FLSmidth 2007- 2020

Besøg FLSmidth

FUJIFILM

Human Development har bestemt en  professionalitet og færdighed, som sjældent opleves. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Per Johansen, da jeg havde brug for afklaring af rigtige kandidat. Opgaven blev løst effektivt inden for tidsrammen, og helheden proces var en professionel oplevelse med knivskarpe analyser, mange anmeldelser og flot vejledning.

Jens Thorhauge Nordic Business Domain Manager 

FUJIFILM Nordic Denmark 

Besøg FUJIFI

Trophy

HANDI LIFE SPORT 

I Handi Life Sport har vi ofte brugt Human Development, Per Johansen, til at skabe fælles kompetencer i virksomheden – kompetencer, der har bidraget til innovation og vækst og sikret Handi Life Sports førende status på det globale marked.

Jens Bromann President – Handi Life Sport 

Besøg Handi Life Sport

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook.


At arbejde ud fra en holistisk tilgang for at opnå bæredygtig succes

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top