Human Development har bestemt en professionalisme og dygtighed man sjældent oplever. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde tæt med Per Johansen, da jeg skulle finde den helt rette kandidat. Opgaven blev løst effektivt indenfor tidsrammen, og hele processen var en professionel oplevelse med knivskarpe analyser, en masse vurderinger samt fantastisk vejledning.

Jens Thorhauge Nordic Business Domain Manager – FUJIFILM Nordic Danmark

Med Human Development får man den ægte vare, knivskarpe analyser af gruppen og individets kompetencer. Via analysen tegnes et klart billede af, hvordan organisationen kan gøre sig selv stærkere. Som jeg har oplevet det, så er Human Development i stand til at afdække detaljer om gruppen, som kan bidrage til at organisationer ikke kun taler om High Performance Team, men faktisk bliver klædt på til at arbejde som et High Performance Team, som når deres mål og dermed opnår ekstraordinære forretningsresultater.

Per Hartmann Petersen – Senior Project Manager / Head of Global Project Improvement – FLSmidth 2007-2020

I Handi Life Sport har vi ofte brugt Human Development, Per Johansen, til at skabe fælles kompetencer i virksomheden – kompetencer som har bidraget til innovation og vækst og sikret Handi Life Sports førende status på det globale marked.

Jens Bromann Præsident – Handi Life Sport

“Human Development er ikke ligesom andre. De formår at gå ind i virksomhedens DNA, ud fra en mere menneskelig vinkel, men med de kommercielle resultater for øje. De graver ganske enkelt et spadestik dybere, og derfor bliver jeg ved med at indgå et samarbejde med dem.”

Carsten Hoeck – direktør LOXAM Danmark