EMPOWERMENT PROGRAM

Empowerment Program

EMPOWERMENT PROGRAM: DEL 1-3

Dette program er skræddersyet til at passe til din virksomheds strategi, struktur og behov. Det handler om at øge leder- og teambevidstheden og levere metoder og værktøjer til implementering af Empowerment.

Dette program tilbydes som Blended Learning – der kombinerer online selvstudie med ansigt-til-ansigt/virtuelle gruppeseminarer og workshops. Uddannelsen er baseret på at åbne op for kommunikation og dialog mellem ledelsesniveauer, inden for afdelinger og teams og på tværs af afdelinger og kulturer. Sideløbende med programmet tilbydes en række personlig coaching og sparringspartnersessioner.

HOVEDFORMÅLET MED EMPOWERMENT-PROGRAMMET

At give hver leder et praktisk værktøjssæt til brug i deres daglige arbejde med Empowerment. Kurset har til formål at undervise ledere:

  • En større forståelse for dem selv, deres direkte ledere, deres kolleger,
    deres team og HR
  • Hvordan man skaber strukturen og miljøet for, at Empowerment kan finde sted i deres afdeling.
  • Hvordan man udruller virksomhedsstrategien på deres teams operationelle niveau som en del af Empowerment og hvordan man arbejder med motivation som den primære drivende faktor for Empowerment
  • Hvordan man leder Empowerment
Empowerment Programme

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook.


Implementering af Empowerment fra en holistisk tilgang - kombinerer lederudvikling med kommunikation & kulturel udvikling

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top