Mit HR

MIT HR - Book en ekstern HR-partner

Når du booker en ekstern HR-partner, sikrer du dig en fleksibel løsning for din virksomhed, og kun når behovet er der.

Det er for dig, der hellere vil fokusere din indsats på at skabe forretning og resultater.

Det er langt fra alle virksomheder, der har sin egen HR afdeling, men alle virksomheder har HR opgaver. I modsætning til vores MINI HR-pakker, får du, med Mit HR, muligheden for at få din egen personlige HR, der kan hjælpe dig med at få styr på alle HR-processerne.

Der er mange penge at spare ved at have styr på kontrakter, personaleledelse og diverse politiker. Mit HR giver dig tid til at lave det, du er bedst til, mens vi løser dine HR-opgaver.

Med Mit HR får du alle fordelene. Samtidig sparer du dig selv for mange ulemper, som der er forbundet med at have en fast HR-chef ansat. Du bestemmer selv, hvor mange timer du skal bruge, og hvad du vil bruge dem på – om det er arbejdsret, ledersparring, kontrakter, stress, personalepolitikker, strategi, rekruttering eller afskedigelse.

Få styr på din HR og få frihed til at varetage dine kerneopgaver.

Værdi fra dag ét

Du kan tilmelde dig Mit HR med kort varsel, og får dermed værdi fra dag 1. Human Development arbejder ud fra dit specifikke og aktuelle behov. Vi tager, med andre ord, udgangspunkt i de områder, hvor virksomheden ønsker at optimere sin organisation. Når vi tager os af din HR, kan du slippe dine bekymringer og dårlige samvittighed, og vide at der er styr på processerne. Med Mit HR får du målrettede og problemorienterede HR-løsninger, skræddersyet efter dine behov og tidsplan.
Per Spiegal Johansen
Per Johansen er CEO hos Human Development og har sin expertise i ledelses-, strategi- og forretningsudvikling.  Foto: Imagofilm

Har du brug for en HR-partner?

Mange virksomhedsejere kan ofte komme i tvivl om, hvorvidt de har behov for en HR-ansvarlig. Skal en virksomhed have en bestemt størrelse, før man har behov for at etablere en HR-funktion eller ansætte en HR-chef? Er der overhovedet klarhed over, hvilke HR-ydelser virksomheden har behov for?

Hvad der er sikkert er, at i takt med at din virksomhed vokser sig større, vil der komme et tidspunkt, hvor det er tvingende nødvendigt med et behov for professionel håndtering af virksomhedens HR-processer. Dette tidspunkt varierer fra virksomhed til virksomhed, og afhænger desuden af hvilken type virksomhed, der er tale om. Det vil dog oftest være, når man vokser til 10 – 15 medarbejdere i virksomheden. Men også før det er der behov for en professionel håndtering, da forkerte, eller manglende beslutninger, kan koste virksomheden mange penge.

Større virksomheder har ofte deres egen HR-afdeling til at tage sig af HR-relateret opgaver, men det er langt fra tilfældet for alle. Særligt mindre- eller mellemstore virksomheder har ikke deres egen HR-afdeling, og er derfor afhængige af, at ejeren varetager disse opgaver selv.

Det er typisk en udemærket løsning i virksomhedens startfase, men som kompleksiteten vokser, kan det, der startede med at være en fornuftig spareøvelse, udvikle sig til en tidstung opgave, hvor de interne ressourcer anvendes forkert.

Der afsættes således dyrbar tid af til HR-arbejde, hvilket samtidig betyder, at der er mindre tid til at håndtere virksomhedens kerneopgaver. Derudover går man glip af den ekspertise, som man får ved at overlade det til professionelle HR-folk.

Med Mit HR får du fordelen uanset om du hører til først- eller sidstnævnte kategori. Går du med tanker om at udvide din virksomhed med en HR-afdeling, så kan du spare dig selv for store omkostninger, som fx faste lønudgifter, ved at hyre en ekstern HR-partner. Er du en mindre virksomhed, som ikke har midlerne til at have en HR-chef ansat, og heller ikke er meget for at sidde med det selv, vil en ekstern HR-partner også være en god løsning for dig.

Der er nemlig ingen binding med Mit HR, og når opgaven er løst, så kan du vende tilbage til arbejdet med ro i sindet, og med fokus på den del af arbejdet som du allerhelst vil lave.

MIT HR

Fordi vi sparer dig for de faste lønomkostninger

MIT HR

Fordi det giver dig mere tid til at fokusere på dine kerneområder

MIT HR

Fordi det er en fleksibel løsning når behovet for en ekstern HR opstår i din virksomhed

MIT HR

Fordi det er HR-kompetencer, som giver værdi for din virksomhed

MIT HR

Fordi du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge

Valuta for pengene ... og mere til!

Vi er en virksomhed, der hjælper vores kunder med at optimere og sikre at der er styr på virksomhedens HR-processer. Faktisk VED vi, af erfaring, at vi har skabt store tidsmæssige besparelser på op til 20%, for dem der selv har siddet med HR.

 

Fire halve dage:

Når du køber Mit HR, sikrer du dig professionel HR-hjælp til at løse dine konkrete problemer. Som udgangspunkt køber du eksempelvis Mit HR i en pakke som består af fire halve dage. Det svarer til 4×3 timer. Det er altså 12 timers professionel HR-løsninger til en meget fordelagtig pris på 9.999 kr.

Til sammenligning, så vil en erfaren HR-partner/HR-chef normalvis medføre lønudgifter på omkring 45.000 – 60.000 dkr. om måneden. Det er kun de færreste mindre virksomheder, som har kapital til at bære sådanne udgifter. Derudover, følger der en række andre ting, som man også skal forholde sig til, med en fastansat HR-chef, såsom sygefravær, ferier, barsler m.m. Alt dette skærer vi fra.

Med Mit HR får du en ekstern HR-partner, som hjælper virksomheden med lige præcis den HR-opgave, som der er brug for, og du får leder sparring i det omfang, der er behov for. For blot 9.999 dkr. er det derfor den løsning, som giver mest værdi for pengene.

Det vil naturligvis være muligt at tilkøbe sig til flere timer. Hvad end du har behov for. Så tilrettelægger vi forløbet, så det passer til dit behov og budget.

Du vil blive overrasket over hvad dine ledere og medarbejdere tumler med

Ledelse er ofte en ensom disciplin, og ledere er ikke super-mennesker, og kan derfor også blive påvirket af store og små udfordringer, der lander på lederens bord:

  • Hvordan håndterer jeg en sygemeldt medarbejder?  
  • Hvordan får jeg mine medarbejdere til at bruge vores nye IT-system?  
  • Jeg har en afdeling, der ikke fungerer. 

Og mange andre små og store spørgsmål, der rejser sig i en travl hverdag.  Men også medarbejdere, kan stå midt i store og små udfordringer og være kørt fast i en problemstilling på arbejde:

  • Min kollega og jeg taler dårligt sammen 
  • Der er for meget støj, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det ?
  • Jeg har symptomer og tror, det er stress og ved ikke, hvad jeg skal gøre?

Ingen kan være eksperter i det hele – og derfor er det ok at få hjælp udefra. 

Vi har arbejdet med ledelse, HR og psykologi i mere end 25 år, og har derfor erfaring med de fleste problemstillinger, og kan hjælpe dig hurtigt videre. 

Ring mig op og fortæl mig mere!

Vi ringer dig op så hurtigt som muligt