Executive Afklaring af kandidater

Få den rigtige kandidat fra start

Kampen om talenterne intensiveres. Vi ved i dag at gode resultater på arbejdspladsen, hænger direkte proportionalt sammen med det gode match mellem kandidat og virksomhed.

Kandidater er i dag ofte testerfarne, og det betyder, at de gængse testresultater ofte bliver ugyldige. De fleste kandidater kan opretholde en tilpasset facade under et klassisk internt rekrutteringsforløb med tests og cases. Det er derfor blevet vanskeligere for den interne HR at afdække kandidatens reelle kompetencer og præstationsevner. Dermed bliver det svært at afdække, om der er et stærkt match.

EXECUTIVE SELECTION

Det koster virksomheden mange penge, når man ikke levere.

Hos Human Development bruger vi værktøjer og teknikker, der udfordrer kandidaterne og differentiere sig fra de velkendte test. Vi tilbyder en hurtig og målrettet executive afklaring af kandidater, så det rette match findes. Diskretion og effektivitet er nøgleordene.

Executive Afklaring af kandidater
Human Development har bestemt en professionalisme og dygtighed man sjældent oplever. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde tæt med Per Johansen, da jeg skulle finde den helt rette kandidat. Opgaven blev løst effektivt indenfor tidsrammen, og hele processen var en professionel oplevelse med knivskarpe analyser, en masse vurderinger samt fantastisk vejledning.

– Jens Thorhauge, Nordic Business Domain Manager – FUJIFILM Nordic Danmark

EXECUTIVE AFKLARING

Vi hjælper med afdækning af dine kandidater motivationspræferencer, talenter og motivation og hjælper både kandidater og virksomhed til større indsigt hos hinanden.

Det er vores erfaring, at virksomhederne oftest selv er de bedste til at tiltrække de rette kandidater gennem opslag på digitale platforme. Det optimale rekrutteringsforløb foregår derfor i et parløb, hvor vi er jeres eksterne sparringspartner omkring afdækning af kandidaternes kompetencer.

Ja tak - jeg vil gerne vide mere

Vi ringer dig op så hurtigt som muligt