Executive Coaching og Sparringspartner

Executive Coaching og Sparringspartner

EXECUTIVE COACHING OG SPARRING PARTNER

Personlig udvikling og lederudvikling gennem praktiske opgaver og øvelser, refleksion og dialog i et  fortroligt lytterum.

KATALYSERENDE PERSONLIG UDVIKLING

Vores rolle som sparringspartner og coach er at antænde dine skjulte ressourcer og katalysere din udvikling ved at stille de rigtige spørgsmål/provokere spørgsmål. Vi guider og støtter dig til at udvikle dig bevidst ved at facilitere din proces med selvevaluering og tilpasning til din personlige ledelsesstrategi.

Vi har en praktisk tilgang til personlig lederudvikling, og relaterer det direkte til udfordringer og bekymringer med dit arbejde og liv – du sætter dagsordenen for hver session.

Afprøvning af nye værktøjer og færdigheder, på arbejdet og i hjemmet, integreres i nye udviklinger og tilgange i dit lederskab og dit daglige liv.

Vi introducerer dig til nye lederevner og værktøjer til at øve dig på. Starter typisk med en Talent/Motivationsvurdering, som giver dig et overblik over synergien mellem dine talenter, kerneværdier & behov, energi & motivation og dit personlige formål. Ved at praktisere og integrere denne forståelse udvikler du naturligt den bevidsthed, der er nødvendig for  bedre ledelse. Samtidig med at du får større indsigt i dit teams talenter og evner til at samarbejde, udvikle og nå mål.

 

HOLISTISK TILGANG

Vores holistiske tilgang til udvikling giver dig praktiske værktøjer, der giver dig mulighed for at udnytte dine styrker og håndtere dine svagheder. Coaching af dit lederskab til at blive mere autentisk og succesfuld.

 
Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook.
EXECUTIVE COACHING & SPARRING PARTNER


Menneskelig udvikling skaber de nødvendige omgivelser for dig transformer dit potentiale til vækst

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top