Verdensmål som vækststrategi

Hos Human Development arbejder vi altid med FN’s verdensmål, som en overordnet model. Der er altså tale om en balancegang mellem de mere “hårde” forretningsmæssige driftselementer, og de mere “bløde” værdier, såsom personalepleje- og velvære. Hos Human Development arbejder vi ud fra den devise, at der er “Sammenhæng mellem trivsel og økonomisk vækst”. Det er dén holistiske tankegang vi stræber efter.

Verdensmålene anses for at være den væsentligste vækststrategi det næste 15 år. Bæredygtighed forventes at disrupte sektorer de kommende 15 år, som IT har gjort det, de seneste 15 år. Det, vi skal leve af i fremtiden, er originalitet og nye måder at gøre tingene på. Verdensmålene er en ramme for dette.

Human Development faciliterer, og hjælper jer med en bæredygtig vækststrategi, der giver resultater på bundlinjen. Og det er nemmere, end du tror. 

Mere info - tryk på verdensmålene

Mennesker søger mening

Og de går derhen, hvor det er meningsfuldt for dem at være

Vi lever i en brydningstid med nye strømninger i alle retninger. En af forandringerne er, at aktivismen rykker magtbalancerne. Verden venter ikke på, at ledere bliver klar til at omfavne tidens nye strømninger. Medarbejdere og forbrugere bevæger sig derhen, hvor det er meningsfuldt for dem at være. De næste 10 år vil det være verdensmålene, der sætter retningen.

Så nemt er det!

Don´t be afraid of ”Cherrypicking”

Vi kan ikke understrege det nok. I behøver ikke arbejde med alle 17 verdensmål. Udvælg nogle der giver mening for jer, og start med dem.

Elendighedstræthedssyndrom

Det skal være sjovt. Verdens elendighed kan tage energien ud af alle, og man får lyst til at give op allerede inden, man kommer i gang. Det er sjovt at tjene penge! Og det er fantastisk, at gøre verden til et lidt bedre sted samtidig. Gå med den gode energi, og drop den løftede pegefinger.

Lets make money and have fun doing it

Verdensmålene er en vækststrategi.

Kom godt i gang

Prøv at skrive ned, hvad I allerede gør. Måske cykler i på arbejde eller spiser vegetarisk i kantinen. De fleste har skåret voldsomt ned på papirforbruget gennem digitalisering. Hvad gør i hos jer?

Mere information

The World is VUCA, som man siger. Upålidelig, usikker, kompleks og flertydig på dansk. Den stigende kompleksitet ændrer vores organisationer og vores måde at lede på i fremtiden. Den verdensberømte ledelsesteoretiker, Frederic Laloux, giver et interessant bud på ledelse og organisering i fremtidens virksomheder. Det er et kvalificeret bud på det, vi kommer til at se de kommende år.

En bæredygtig fremtid