FORANDRINGSLEDELSE

Forandringsledelse

INVESTERING I INDSATS FOR FORANDRING

Alle ønsker udvikling, men ingen vil ændre sig. At lancere transformation er en krævende rettidig proces, som kræver klar forberedelse, en realistisk tidsplan og kræver programmer for udvikling og support af personalet og facilitering af implementeringsprocessen. Implementering af forandring kræver en stor indsats for ledere og deres teams – medarbejderne har allerede travlt med deres daglige ansvar. Ifølge personaletabeller arbejder folk i mange virksomheder 60-plus-timers uger. Hvis linjeledere og medarbejdere oven i det eksisterende ansvar skal forholde sig til ændringer i deres arbejde eller i de systemer, de bruger, vil de gøre modstand.

INVESTERING I FORPLIGTELSE TIL FORANDRING

Virksomheder skal booste engagementet hos to forskellige grupper af mennesker, hvis de vil have forandringsprojekter til at slå rod: De skal få synlig opbakning fra de mest indflydelsesrige ledere, som ikke nødvendigvis er dem med toptitlerne. Og de skal overveje begejstringen – eller ofte mangel på samme – hos de mennesker, der skal håndtere de nye systemer, processer eller måder at arbejde på.

IMPLEMENTERING AF ÆNDRING

Implementering af forandring er omfattende og involverer forandringsledelse på strategisk-, taktisk- og operationelt niveau i organisationen. Forandring er udfordrende, da den indebærer implementering af nye strategier til at effektuere og kontrollere forandringer samt hjælpe mennesker med at tilpasse sig og håndtere disse ændringer.

Menneskelig udvikling har en holistisk tilgang, der arbejder med udvikling og implementering af forretningsstrategien, samtidig med at de menneskelige aspekter af disse ændringer faciliteres. Vi respekterer, at forandring er en proces, der kræver tid og plads og hjælper virksomheder og organisationer med at sætte rammerne for dette.

Forandring er en udfordring, der konfronterer os med, hvordan vores tankesæt farver den måde, vi forholder os til eller møder forandringer på. For mange mennesker er forandring en uvelkommen provokation, for andre en velkommen frisk vind fuld af muligheder, udvikling og vækst.
Effektiv forandringsledelse involverer at udvikle ledere og deres teams til bevidst at skabe en følelsesmæssig forbindelse til virksomhedens formål og strategi, så det bliver en integreret drivende faktor i deres daglige arbejde. Det er også nødvendigt at sikre, at de har forståelsen, bevidstheden og værktøjerne til at løfte og vejlede deres personlige motivation og deres teams motivation. Vi tilbyder workshops i personlig/teammotivation og bruger denne bevidsthed til at udvikle teamets synergi i en dynamisk, samarbejdsorienteret og støttende kultur.

Forandringsledelse indebærer, at nøgleinfluentere skal prime deres rolle som ambassadører for forandring, og disse nøgleaktører skal have de rigtige værktøjer og metoder til at gå videre som rollemodeller. Dette kræver lederudviklingstræning og avancerede kommunikationsevner, som vi også tilbyder.

Change Management

FORANDRINGSLEDELSE & EMPOWERMENT

Et forandringsledelsesprogram bør sigte mod at opnå et rettidigt resultat gennem medarbejdernes empowerment.

Det er ofte taktisk tilrådeligt at implementere Empowerment som en metode til at understøtte implementeringen af forandringer i din organisation – at give større autonomi til, hvordan dine teams arbejder, deres beslutningstagning og for at skabe det rette miljø for innovation kan alle bidrage til at involvere alle i facilitere forandring. Især at styrke de medarbejdere, der er valgt som partnere i forandringsprocessen, gør langt mere end at øge sandsynligheden for en vellykket forandring. Det lærer også medarbejderne en ny måde at håndtere det på.

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook


At arbejde holistisk med forandringsledelse for at mestre transformationen proces for bæredygtig succes

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top