FORMÅL

Formål

DEFINERING AF FORMÅL

At opdage, hvad der driver din organisation, betyder at dele den menneskelige motivation bag det, der holder din virksomhed og dens folk i gang. Når vi  definerer vores formål perfekt, aktualiserer vi intentionen med fornemmelsen af, at vi vil arbejde med vores formål betalt eller ej!

Formål er den vigtigste drivende faktor for implementering af virksomhedsstrategi, opnåelse af primære mål og for justering af afdelingens forretningsplaner. Menneskelig udvikling hjælper dig med at definere og implementere din virksomhed/organisations formål.

TOPLEDELSEN

 

I samarbejde med topledelsen faciliterer vi processen med at identificere, hvorfor dine ledere har valgt at arbejde for virksomheden, værdien af deres arbejde, og hvilken værdi de ser, virksomheden tilfører markedet/den gavnlige verdensudvikling.

ARBEJDER PÅ ALLE ORGANISATORISKE NIVEAUER

Vi arbejder på alle organisatoriske niveauer efter passende: Arbejder fra topledelsen og nedad i organisationen eller arbejder fra mellemledelsen og op, eller med teamledere. Processen kan tilgås fra top-down/bottom-up i din organisation for at understøtte dine krav.

SKRÆDDERSYEDE VÆRKSTEDER

Vi tilbyder skræddersyede workshops, seminarer og e-learning. Historiefortællemetoder hjælper teams med at forbinde følelsesmæssigt til deres personlige formål og tilpasse dette med virksomhedens formål for effektiv implementering.

Purpose - Human Development

FORMÅL er derfor, vi gør, hvad vi gør. Menneskelig udviklings formål er “at tjene folk til at  udvikle  bevidsthed gennem indsigt.  At hjælpe mennesker til indre balance for at  udvikle  en bæredygtig  verden i balance.”

VISION er det endelige store billede. Human Developments vision er, at “Alle mennesker, virksomheder, organisationer og virksomheder i verden har adgang til Human Developments vækstmetoder og værktøjer til personlig udvikling, lederudvikling, forretnings- og organisationsudvikling.”

MISSION er, hvad vi gør, og hvordan vi gør det. Human Developments mission er, at  “Vi designer nye praktiske metoder, værktøjer og psykometriske vurderinger, for at tjene menneskelig udvikling gennem forskellige uddannelsespraksis såsom coaching, workshops, seminarer og kurser 1:1/1 : team,  ansigt til ansigt/virtuel og  e-læring.”

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook.


At arbejde med Formål understøtter implementering af virksomhedens strategi ved at gøre det relevant og relateret til medarbejdernes daglige arbejde.

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top