Forretningsstrategi

Forretningsstrategi

Få overblik og redskaber til at nå dine mål

Strategi for ejerledere/CEO

Du er måske ikke vant til at arbejde med strategi i din virksomhed. Eller måske har du lavet en strategi for år tilbage, og det er lang tid siden, du har genbesøgt den, og justeret den i forhold til den aktuelle markedsituation.

“Det der virkede i går, er ikke nødvendigvis det, som virker i dag, eller det der virker i morgen”

Mange ejerledere føler, at de har for travlt med den daglige drift. Men det er vigtigt, at du tager dig tid til at tage “helikopterperspektivet” på din virksomhed, så du har et klart og veldefineret mål at arbejde med.

“En leder uden et klart mål, kan ikke kommunikere og sætte tydelig retning for sine medarbejdere”.

Strategien er det nødvendige fundament din virksomhed skal hvile på. Det er forudsætningen for at kunne arbejde målrettet og effektivt hen mod de mål man sætter sig:

Vi skelner mellem det strategiske og det taktiske niveau

Human Development skelner mellem det strategiske og det taktiske niveau. Virksomhedens strategi er den langsigtede målsætning for din virksomhed, og den taktiske del, er din forretningsplan, med handlingsangivelser på hvordan du eksekverer på din strategi.

en god forretningsstrategi kan:

Bevare eller øge din omsætning.

Styrke dit brand, og dermed dine kunders købevilje.

Øge din konkurrenceevne.

Forretningsstrategi v/bordet

Men det er afgørende at...:

Oversætte strategien til konkrete metoder, der kan udføres af virksomhedens ansatte.

Følge op på strategien og udvikle indholdet, med øje for at ændre den, hvis visse elementer ikke bruges eller udføres optimalt.

Holde sig ajour med eksterne forandringer, som kan have indvirkning på din nuværende strategi, og ændre den tilsvarende.

Få overblik og redskaber til at nå dine mål

Ejerledere bærer et stort ansvar og ejerledere har mange opgaver. Det er både ejerledernes gave og “forbandelse”.

At få sparring til strategiprocessen, tilføjer et nyt perspektiv på forretningen, og det gør dig som ejerleder skarpere på virksomhedens berettigelse i markedet. Med fornyet energi og fokus på potentialerne, skaber vi forudsætningerne for at øge virksomhedens indtjening.

Når du, som ejerleder, inviterer Human Development ind, som din partner i virksomhedens strategiske udvikling, bidrager vi med følgende:

Overblik over situationen.

Dyb indsigt i dine markeder.

Guidelines for næste skridt.

Fornyet energi og fokus.

“Pers facilitering og sparring i justering af vores strategi arbejde i forbindelse med de implikationer for fremtid i disse Corona times, har været helt afgørende for at vi kan dreje hel organisation med alle on board. Vi har nu et klart mål og en plan for at nå dem. Det skærper vores fokus, og jeg ved, at vi når vores mål nu”.
– CEO Stefan S.
Forretningsstrategi - forretningsmøde

VIRKSOMHEDSSTRATEGI

FORRETNINGSSTRATEGI

FORRETNINGSPLAN

De praktiske forhold omkring strategisparring

En klassisk proces består af 5 –7 møder på 3 timer eller halve dage, hvor vi delvist inddrager ledergruppe og nøglepersoner i virksomheden, men alle forløb tilrettelægges individuelt.

Ring mig op og fortæl mig mere!

Vi ringer dig op så hurtigt som muligt