Behøver du hjælp til at finde de helt rigtige medarbejdere?

Kampen om talenterne intensiveres.

Human Development har med 20 år i rekrutterings- headhunterbranchen skabt sig et navn som det bureau, hvor kvalitet og leverance altid er i fokus. Vi tænker utraditionelt og stræber efter at svømme mod strømmen.

Vi ved, at resultater hænger direkte proportionalt sammen med det gode match mellem kandidat og virksomhed. De fleste executive kandidater kan opretholde en tilpasset facade under et klassisk internt rekrutteringsforløb med tests og cases. Kandidater er ofte testerfarne, og det betyder, at de gængse testresultater bliver ugyldige. I dag er det derfor vanskeligere for den interne HR, at afdække kandidatens reelle kompetencer og præstationspræferencer. Dermed bliver det svært at afdække, om der er et stærkt potentiale.

Diskretion og effektivitet er nøgleord. Vi tilbyder hurtig og målrettet executive afklaring af dine kandidater. 

Executive Afklaring af kandidater - Headhunting

Vi udfordrer dig og dine kandidater med nye vinkler til en dybere indsigt

“Human Development er ikke ligesom andre rekrutteringsvirksomheder. De formår at gå ind i virksomhedens DNA, ud fra en mere menneskelig vinkel, men med de kommercielle resultater for øje. De graver ganske enkelt et spadestik dybere, og derfor bliver jeg ved med at indgå et samarbejde med dem.”

Carsten Hoeck, administrerende direktør LOXAM A/S

 

Ledelse er den vigtigste faktor for din indtjening

En leder, der ikke leverer, koster virksomheden mange penge. Derfor tilbydes særlig hurtig og målrettet executive afklaring.

Dygtige medarbejdere vælger gode chefer. Mange mennesker er afhængige af at lederen kan skabe resultater gennem god ledelse.

Lederen skal have de rette formelle kompetencer, en stærk forretningsforståelse, såvel som selvindsigt og stærke relationelle kompetencer for at kunne udvikle medarbejdere og teams, der performer.

Vi hjælper med afdækning af dine kandidaters motivation, præferencer og talenter. Vi er til for at give både kandidater og virksomhed til større indsigt.

Det er vores erfaring, at virksomhederne oftest selv er de bedste til at tiltrække de rette kandidater gennem opslag på digitale platforme. Det optimale rekrutteringsforløb foregår derfor i et parløb, hvor vi er jeres eksterne sparringspartner omkring afdækning af kandidaternes kompetencer.

Du kan læse mere om vores afklaring af kandidater her.

Dygtige medarbejdere haves, bedre ledere ønskes