HOLISTIK UDVIKLING

Holistisk Udvikling

HOLISTISK UDVIKLING

Vi arbejder med holistisk udvikling for at sikre balance i sind-krop-sjæl synergi. Det betyder, at vi kombinerer kognitiv tænkning med praktiske opgaver, for at afprøve og teste nye værktøjer og færdigheder, med fysiske øvelser og øvelser i mindfulness.
Fordi ledelse ikke kun handler om at eksekvere – vi arbejder sammen med dig på et dybere niveau af kontemplation. At skabe et fortroligt lytterum til selvrefleksion, hvor du kan høre dig selv formulere og udtrykke, for at opnå klarhed ud af et utal af kompleksiteter, indefra og udefra.

Vi stiller spørgsmål og lytter omhyggeligt til dine svar, noterer dine hovedudsagn og citerer dem, hvor det er relevant, for at hjælpe dig med at få et 360-graders syn på dig selv og din situation i forhold til dine mål: hvad du ønsker at opnå, hvordan , hvorfor, og hvornår, og hvordan du kan rette din energi til at manifestere din vision og nå dine mål.

For at uddybe din indsigt sætter vi spørgsmålstegn ved dine antagelser, konklusioner og løsninger for at hjælpe og støtte dig til at opsøge dit underbevidste syn, som, som er 90% af den menneskelige bevidsthed, er det, der ligger bag vores beslutningstagning og vores impulsive reaktioner på situationer, som vi kan normalt ikke se eller forklare

Denne selvudviklingsrejse er både spændende, hård og givende. Du skal have nysgerrighed, vedholdenhed, tapperhed og åbenhed over for at lære “centrerende” teknikker såsom dyb afspænding, meditation og specifikke fysiske øvelser, for at gavne dit velvære og mestre din energi.

Kort sagt bliver du din egen detektiv og afdækker dybere indsigt i dit væsen.

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook.

Holistic Development


Vores holistiske tilgang hjælper med at udvikle synergi mellem Formål, Værdier, Talenter og motivation for autentisk høj ydeevne

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top
Scroll to Top