VORES TEAM

Per Spiegal Johansen

Per

Per er grundlægger og ejer af Human Development. Per har en baggrund i finanssektoren, med speciale i ledelses- og forretningsudvikling hos SMV virksomheder.

Janet - Human Development

Janet

Janet er Human Resource konsulent for People & Culture og professionel erhvervscoach. Hun arbejder holistisk med personlig udvikling – talenter, potentialer, energi, motivation og fysisk dynamik. Janet rådgiver omkring trivsel, work-life-balance og håndtering/coaching af stressJanet står også for vores Unge Coaching og Motivation for Unge. 

Steven Damsgaard

Steven

Steven har en cand.mag i Film- og Medievidenskab, samt et kursusbevis i Digital Markedsføring fra Bigum og co. Steven arbejder med tilrettelæggelse, og produktion, af vores reklamevideoer, og står for den generelle digitale markedsføring af Human Development’s produkter på de sociale medier.

DET VI GØR

Human Development har i mere end 25 år hjulpet virksomheder og mennesker til at opnå større succes. Hele vores grundkerne er at hjælpe mennesker i en organisation til selvindsigt, talentudvikling og motivation.

Vi arbejder med skræddersyet kurser, coachingforløb, udvikling og strategi, med fokus på den enkelte virksomhed.

Siden Human Development blev grundlagt i 1998, har vi specialiserede os i virksomhedsstrategi, HR, lederudvikling, stress og trivsel, executive search, rekruttering, headhunting og meget mere.

Vi har flere eksterne konsulenter og undervisere tilknyttet, og kobler dem på kurser og opgaver efter behov. Fælles for det faste team er, at vi arbejder holistisk med mennesker, forretning og salg. High performance er tæt forbundet med autentisitet og talent.