VORES TEAM

Per Spiegal Johansen

Per

Per er grundlægger og ejer af Human Development. Per har en baggrund i finanssektoren, med speciale i ledelses- og forretningsudvikling hos SMV virksomheder.

Mette Thomsen

Mette

Mette har en baggrund som direktør og erhvervspsykolog med speciale i ledelsesudvikling og trivsel.

null

Janet

Janet arbejder med trivsel, marketing & Innovation. Hun er uddannet erhvervcoach indenfor medarbejderudvikling og stresshåndtering og holder workshops & kurser i Personlig fremtræden, mindfulness, Tai chi og Qi Gong.

Steven Damsgaard

Steven

DET VI GØR

Human Development har i mere end 25 år hjulpet virksomheder og mennesker til at opnå større succes. Hele vores grundkerne er at hjælpe mennesker i en organisation til selvindsigt, talentudvikling og motivation.

Vi arbejder med skræddersyet kurser, coachingforløb, udvikling og strategi, med fokus på den enkelte virksomhed.

Siden Human Development blev grundlagt i 1998, har vi specialiserede os i virksomhedsstrategi, HR, lederudvikling, stress og trivsel, executive search, rekruttering, headhunting og meget mere.

Vi har flere eksterne konsulenter og undervisere tilknyttet, og kobler dem på kurser og opgaver efter behov. Fælles for det faste team er, at vi arbejder holistisk med mennesker, forretning og salg. High performance er tæt forbundet med autentisitet og talent.