Mini HR

HURTIG OG EFFEKTIV MINI HR

Til dig, der ikke har en HR, men ønsker at passe på dine omkostninger, din virksomhed og dine ansatte! 

Ejerleder/leder hotline Hurtig og effektiv telefonsparring på arbejdsrelaterede udfordringer for ledere.

Som virksomhedsejer står man ofte i en situation, hvor der er behov for hjælp til et akut opstået problem. Mange gange står man alene, og, i den situation, er det afgørende at have nogen at sparre med.  

Ledere har en travl hverdag, hvor der skal jongleres mellem mange krav. Ledelsesopgaven er kompleks, og de fleste ledere oplever, at der lander mange opgaver på lederens bord: 

  • Hvordan håndterer jeg en sygemeldt medarbejder?
  • Hvordan får jeg mine medarbejdere til at bruge vores nye IT-system?
  • Jeg har en afdeling, der ikke fungerer.
  • Jeg har symptomer og tror, det er stress og ved ikke, hvad jeg skal gøre? 

Ledelse er også ofte en ensom disciplin. Ledere er ikke super-mennesker, og kan derfor også blive påvirkede af udfordringer eller blive i tvivl om håndtering af sager. 

Prisbillig løsning for ejerledere:

MINI HR er for ejerledere og ledere, der har brug for en prisbillig løsning på hverdagens akut opståede HR og ledelsesrelaterede spørgsmål og problemer. Når du tegner et abonnement, får du 6 måneders fri telefonsparring, for en månedspris til kun 1499,-.

MINI HR
MINI HR 2
MINI HR 3

Telefonsparring efter behov

Mini HR er løsningen for dig, som har brug for at tale med en ekstern og neutral ledelseskonsulent om dine udfordringer. Vi tilbyder telefonsparring, til dig der er ejerleder eller leder med personaleansvar.

  • Du tegner et abonnement på 6 mdr. ad gangen. Det betyder, at du altid har en HR-partner ved hånden, og således ikke behøver at forholde dig til månedlige betalinger og tilmelding.
  • Når du har tegnet et abonnement, kan du frit ringe og tale med vores ledelseskonsulenter, når behovet opstår. Du får adgang til hurtig og effektiv sparring over telefonen. Din HR-sparring er altid fortrolig.

Ring når det passer DIG. En telefonsparring varer typisk 20 min., og du vil blive forbavset hvor mange udfordringer, der faktisk kan klares på telefonen

Mini HR

Ingen kan være eksperter i det hele – og derfor er det ok at få hjælp udefra

Få problemerne ryddet af vejen med det samme

Mange problemer kan løses med små greb, især hvis de løses med det samme. Ved at tage proaktivt hånd om stort og småt i virksomheden og løse problematikkerne, idet de opstår, så undgår du, at de vokser sig større, og spænder ben i hverdagen.

Mini HR fordi der kun skal 20 minutter til

Mange problemer kan løses med små greb, især hvis de løses med det samme. Ved at tage proaktivt hånd om stort og småt i virksomheden og løse problematikkerne i det de opstår, så undgår vi, at det tager fokus og vokser sig større. 

Lad Human Development tage hånd om jer, så I kan tage hånd om jeres virksomhed. 

Med MINI HR kan du få du hjælp til:

HR

Rekruttering og onboarding

Personalepolitikker

Afskedigelser

Ansættelseskontrakter (Funktionær)

Forhandling

Outplacement

Forsikring

Forsikring

LEDELSE

Motivation af medarbejdere

Konflikthåndtering

Den svære samtale

MUS-samtale

Krisestyring

Distanceledelse

Sammensætning af teams & afdelinger

Dit personlige lederskab

TRIVSEL

Håndtering af sygdom

Nedbringelse af sygefravær

Virksomhedskultur

Arbejdsmiljø

Stressforebyggelse

Stressrådgivning

Stresshåndtering

Personalepleje

Vi glæder os til at tale med dig!

Per Spiegal Johansen

Per er grundlægger og ejer af Human Development. Per har en baggrund i finanssektoren, med speciale i ledelses- og forretningsudvikling hos SMV virksomheder. Per har sin expertise i ledelses-, strategi- og forretningsudvikling.

Janet Spiegal

Janet arbejder med trivsel, marketing & Innovation. Hun er uddannet erhvervcoach indenfor medarbejderudvikling og stresshåndtering og holder workshops & kurser i Personlig fremtræden, mindfulness, Tai chi og Qi Gong.