Mini HR

HURTIG OG EFFEKTIV MINI HR

Til dig, der ikke har en HR, men ønsker at passe på dine omkostninger, din virksomhed og dine ansatte! 

Vi tilbyder hurtig og effektiv sparring på arbejdsrelaterede udfordringer for ledere og medarbejdere.

Vi oplever tit at en virksomhedsejer står i en situation, hvor de har behov for hjælp til et akut opstået problem. Stort som småt. I den situation, er det afgørende at have nogen at sparre med.

Både ledere og medarbejdere har en travl og kompleks hverdag, hvor der skal jongleres mellem mange krav. Hvis negative forhold får lov til at tage plads i hverdagen, er det svært at være i fokus.  Når vores basale behov er mødt og vi trives, så har vi fokus på vores opgaver. Når der er kurre på tråden, af den ene eller anden karakter, så tager det vores opmærksomhed, og vores mentale fokus går med at få løst vores problemer. 

Ikke alle virksomheder er gearet til at håndtere de mange HR-spørgsmål som rejser sig i hverdagen. MINI HR er til Jer, der har brug for en prisbillig mulighed for at kunne få løst store og små HR relaterede spørgsmål og problemer, så I kan fokusere jeres indsats på at skabe forretning og resultater 

 

Telefonsparring efter behov

Vores Mini HR-pakker er løsningen for dig som har brug for at tale med en ekstern og neutral konsulent om dine udfordringer. Vi tilbyder telefonsparring til selvstændige enkeltpersoner eller til teams i større organsationer.

Vores pakker er designet på en måde så de imødekommer dit behov. Er du selvstændig og blot behøver en pakke til en enkelt person, kan du nøjes med vores lille pakke. De øvrige pakker er for flere personer i et team eller organisation. Når man tegner et abonnement kan man efter aftale booke telefonsparringer af 20 min. varighed med Human Development.

Mini HR

Vælg en af vores pakkeløsninger

LILLE PAKKE

 

Selvstændig

______________

1.499 kr. 

MELLEM PAKKE

 

5 medarbejder

______________

2.999 kr. 

STOR PAKKE

 

10 medarbejder

______________

4.999 kr. 

* Hver abonnent tildeles 100 min. telefonsparring pr. måned. Det svarer til 5 opkald.

Du vil blive overrasket over hvad dine ledere og medarbejdere tumler med

Ledelse er ofte en ensom disciplin, og ledere er ikke super-mennesker, og kan derfor også blive påvirket af store og små udfordringer, der lander på lederens bord:

  • Hvordan håndterer jeg en sygemeldt medarbejder?  
  • Hvordan får jeg mine medarbejdere til at bruge vores nye IT-system?  
  • Jeg har en afdeling, der ikke fungerer. 

Og mange andre små og store spørgsmål, der rejser sig i en travl hverdag.  Men også medarbejdere, kan stå midt i store og små udfordringer og være kørt fast i en problemstilling på arbejde:

  • Min kollega og jeg taler dårligt sammen 
  • Der er for meget støj, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det ?
  • Jeg har symptomer og tror, det er stress og ved ikke, hvad jeg skal gøre?

 

Ingen kan være eksperter i det hele – og derfor er det ok at få hjælp udefra. 

Vi har arbejdet med ledelse, HR og psykologi i mere end 25 år, og har derfor erfaring med de fleste problemstillinger, og kan hjælpe dig hurtigt videre. 

Mini HR fordi der kun skal 20 minutter til

Mange problemer kan løses med små greb, især hvis de løses med det samme. Ved at tage proaktivt hånd om stort og småt i virksomheden og løse problematikkerne i det de opstår, så undgår vi, at det tager fokus og vokser sig større. 

Lad Human Development tage hånd om jer, så I kan tage hånd om jeres virksomhed. 

MINI

Fordi det tager 20 minutter 

MINI

Fordi prisen er lav, så alle kan være med

MINI

Fordi vi klarer den over telefonen

Ring mig op og fortæl mig mere!

Vi ringer dig op så hurtigt som muligt