Motivation for unge

Styrk din motivation med Motivation Indicator

“Motivation er grundstenen i at opnå dit yderste potentiale”.

Som ungt menneske, er livet fuld af drømme og potentiale. Det kræver motivation at opnå sit fulde potentiale. Med motivations-program, rettede mod unge mennesker med potentiale, er der nu hjælp at hente.

Motivation Indicator test:

En Motivation Indicator-test kortlægger og identificerer dine personlige talenter, behov, formål og energi, så du kan arbejde med at optimere din motivation. Med andre ord, får du indblik i dine egne behov og styrker, og hvordan du bedst kan arbejde med dem.

På baggrund af testens resultater, og sparring med Human Development’s professionelle motivation-coach, Janet, får du overblik over hvordan du udvikler dit potentiale, opnår dine mål, og hvad du skal gøre i hverdagen for at mobilisere den drive der skal til for at navigere – og præstere – i livet.

Ta’ kontrollen over din motivation:

  • Det tager kun 15 minutter. Du få en 10 siders rapport.
  • Du øger din selv værd ved at lære at kende dine talenter, behov  og  energi  og hvordan  du bruger dem optimalt. 
  • Du lærer at være på forkant med dine opgaver,afleveringer,  afgangsprøve, eksamen og fremtidig læring.
  • Du få større overskud der formindsker presset i situationer som kræver præstation. 

STATUSPAKKE

Rapporten giver dig et fyldestgørende overblik over dine egne styrker, talenter, behov, energi og formål. 
 
Ved at forstå og lære dig selv bedre at kende kan du lettere reorganisere den måde du griber din hverdag- og dine opgaverne an, så du undgår at blive presset.

POTENTIALEPAKKE

Du får hele statuspakken plus en personlig tilbagemelding fra en certificeret udviklingscoach.  
 
Du lærer at mobilisere dit potentiale ved at arbejde dybere med dine talenter, behov, energi og formål. Dette hjælper dig med opnå dine målsætninger, få succes og undgå pres.

UDVIKLINGSPAKKE

Du får hele potentialepakken plus 3 sessioner, af 2 timers varighed, med personlig udvikling, af en certificeret udviklingscoach. 


Du lærer at udfylde din personlige Motivations Pyramide og får redskaber til at arbejde med dine personlige udviklingsområder og konkrete udfordringer. 

Motivation indictor - potentiale
Motivation indicator - Udvikling

Hvorfor Motivation?:

Vi lever i en verden hvor der ofte er fuld fart på, og det kan være svært at finde et øjeblik til at reflektere over sin egen rolle i den. I nutidens præstationssamfund, er der stor fare for at gå ned med stress, eller have angst for ikke at slå til. Angsten for ikke at være god nok. Det er en rationel angst, og mange har den. Det kan være at man sidder midt i eksamenerne, hvor faren for ikke at toppræstere foran censor og eksaminator altid er til stede. Måske er det noget på studiejobbet som plager en. Det kan også være fraværet af et job, eller bekymring for fremtiden. Det er let at tro at man selv er bagud på point, når meget af vores kommunikation foregår gennem sociale medier. Online virker det ofte som om at alle andre har meget mere styr på sit liv, end man selv har. Dette skaber et øget pres på sine skuldre. Det kan også skabe følelsen af isolation og ensomhed, når man får fornemmelsen af at alle andre bare buldre derudaf.

Motivation for unge

Motivation for unge handler først og fremmest om at tage udgangspunkt i sig selv. Det vil sige at du bør sammenligne dig selv, med den du var i går, og ikke hvem andre – måske eller måske ikke er – i dag.

Med et forløb i motivation for unge får du redskaberne som er nødvendige for at arbejde med dig selv, så du endelig kan opfylde dit uforløste potentiale

Gennem kendskab kendskab til din mest basale motivation kan du bedre navigere igennem hverdagens mange krav og pressede situationer med positiv energi og gåpåmod. Det hjælper dig også med at styre dine egne præstationer, dine sociale egenskaber, dine karrieremuligheder, og hvordan du kan nå de mål du sætter dig for.

Din Motivation Coach

Janet Spiegal - Motivation Coach

Janet er Human Resource konsulent for People & Culture og professionel erhvervscoach. Hun arbejder holistisk med personlig udvikling – talenter, potentiale, energi, motivation og fysisk dynamik. Janet rådgiver omkring trivsel, work-life-balance og håndtering/coaching af stress.

Motivation for Unge

Se vores handelsbetingelser her: