OM

Stiftende Partner, CEO

Per Spiegal Johansen

Partner, Leder af Indlæring og Udvikling

Janet Spiegal Johansen

Human Development Global

DNA TILGANG
Human Development Global har hjulpet med at vende og udvikle succes for internationale virksomheder på tværs af mange brancher i 25 år. Vores DNA-tilgang er bevist og unik, med vores omdømme baseret på anbefaling. Vi tager en helhedsorienteret tilgang til virksomhedsudvikling som kræver, at vi lærer dig og din virksomhed at kende inde fra DNA/”maskinrummet” for at sikre, at vores bidrag til din virksomheds udvikling er specifikt tilpasset din strategi, mål, formål, behov, mål og til talentmassen og kompetencerne hos dine ledere og deres teams

LEDELSESFORANRING
Virksomhedsudvikling involverer nye veje for sammenkobling og gensidig afhængighed, efterhånden som en ny synergi udvikler sig. Vi støtter, faciliterer og driver disse ændringer sammen med dit team og hjælper dig med at implementere dem i din organisation, så de nye integrerede mønstre forbliver intakte og fortsætter med at være effektive.

FORMÅL
Vi er drevet af at forbedre individers, teams og organisationers præstation og velvære gennem selvindsigt, talentudvikling,  motivation, empowerment og strategisk forretningsudvikling. Gennem vores skræddersyede kurser, workshops og coaching mobiliseres potentialet og udnyttes på arbejdspladsen, hvilket driver virksomheden mod bæredygtig succes .

UDDANNELSE
En titel gør ikke en leder; handlinger gør. En leder genkender potentialet i mennesker og ideer og har modet til at udvikle dette potentiale. Når vi leder, er vi nødt til at lære at håndtere forskellige teammedlemmers stile og forhåbninger. Som ledere har vi ikke altid  de rigtige svar og kan til tider mangle evnerne til  passende kommunikation om, hvornår vi skal motivere, lede og administrere teammedlemmer. Det er derfor bydende nødvendigt, at ledere er udstyret med de væsentlige færdigheder til at håndtere forskellige grupper af mennesker for at forbedre arbejdsrelationer i teams og i organisationer.

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook

Vi udvikler ledere og organisationer til at realisere ambitiøse mål ved at transformere potentiale til vækst

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top
Scroll to Top