Verdensmålene anses for at være den væsentligste vækststrategi de næste 15 år. Bæredygtighed forventes at disrupte sektorer de kommende 15 år, som IT har gjort det, de seneste 15 år. Det, vi skal leve af i fremtiden, er nye måder at gøre tingene på. Verdensmålene er en ramme for dette.

Det er nemmere end du tror og mange arbejder i virkeligheden allerede med bæredygtighed, uden at være klar over det.

Vi faciliterer næste skridt og hjælper jer med en bæredygtig vækststrategi, der giver resultater på bundlinjen.

Verdensmål 2020 Human Development

Vi lever i en brydningstid med nye strømninger i forskellige retninger. En af de forandringer, er at aktivismen rykker magtbalancerne. Forbrugere og medarbejdere venter ikke på at ledere, bliver klar til at omfavne tidens holistiske strømninger. Forbrugere bevæger sig derhen, hvor det er meningsfuldt for dem at være, og i de kommende år, vil det være verdensmålene, der sætter retningen.

Mere information

Kom godt fra start

Don´t be afraid of ”Cherrypicking”.

Vi kan ikke understrege det nok, man behøver ikke at arbejde med alle 17 verdensmål, for at være bæredygtig. Udvælg nogle få, og fokuser på dem.

 

  1. Gør det usynlige synligt.

Prøv at starte med at sætte ord på noget I altid har gjort og opdag, hvor langt I faktisk er.

 

  1. Undgå elendighedstræthedssyndromet.

Verdens elendighed kan trække energien ud af alle. Man får lyst til at give op, inden man er gået i gang.   Bæredygtighed er først og fremmest en vækststrategi, der skaber resultater på bundlinjen. Samtidig er det en stærkt meningsgivende ramme, der styrker virksomhedens kultur og trivsel.

 

  1. Bæredygtighed skal være båret af, at vi tjener penge til virksomheden. Og så må der gerne være lidt humor i det også.

Real JOBS calls for real PEOPLE