Trivsel er en forudsætning for performance

Det moderne liv tilbyder fantastiske muligheder for udfordringer i arbejds- og privatlivet. I jagten på det gode liv kan vi komme til at bruge flere ressourcer, end vi har til rådighed.

Regnestykket er enkelt. Bruger vi mere end vi har, kommer  vi i underskud. Det belaster  organismen, og der er risiko for permanente skader.

Vi kender sammenhængen mellem trivsel og økonomisk vækst

Se vores masterclasses i stressforebyggelse

Vi kan bedst sammenlignes med børn i en slikbutik. Luk 10 børn ind i en slikbutik. De fleste vil spise, til de får mavepine. Enkelte kan ikke lide slik og enkelte kan mærke, når de skal stoppe, men de fleste vil få problemer med at spise for meget. Børn har vanskeligt ved at regulere sig selv i en slikbutik. Det samme har voksne i det moderne liv. Vi har ikke lært det, for det har ikke været nødvendigt.

Trivsel er forudsætning for at lykkes. Privat og på job.

Trivsel er et fælles ansvar. Medarbejdere skal lære at regulere og dossere sig selv, og ledere har pligt til at sikre sunde arbejdsbetingelser.

“Train people well enough so they can leave, treat them well enough so they don´t want to”

Få styr på stress, inden det bliver et problem

  • Human Development tilbyder seminarer og skræddersyede løsninger til forskellige behov.
  • Prøv vores populære workshop i trivsel og stress – med fokus på konkrete løsninger på jeres arbejdsplads
  • Stresshåndtering for ledere – lær at spotte og håndtere stress for dine medarbejdere
  • Trivsels rapporter og stress support for jer, der oplever udfordringer med stress
  • Mindfullness for business og andre tekniker

Trivsel betaler sig!

Der kan være betydelige gevinster for virksomhederne ved at investere i arbejdslyst. Der er sammenhæng mellem god arbejdslyst og færre sygedage, godt helbred, mindre stress og fastholdelse af medarbejdere. Kort sagt: Trivsel betaler sig!
Det dokumenterer Kraka og Videncenter for God Arbejdslyst med denne rapport, der bygger på en undersøgelse blandt 4500 danske lønmodtagere. Undersøgelsen er fortaget i samarbejde med Danmarks Statistik. Med afsæt i dansk data og med brug af en internationalt anerkendt metode kortlægger undersøgelsen – som den første af sin art – den konkrete værdi af arbejdslyst.

Læs hele undersøgelsen her