TALENTS

Talenter

TALENT WORKSHOP

Udvikling af talentpotentiale

Vi bruger ofte forskellige vurderinger til at lægge grundlaget for vores workshops og lederudviklingsprogrammer. Vores Talentworkshop giver dig et overblik over dine top- og bundtalenter, og supplerer med en grundig dybdegående forståelse af, hvordan du effektivt får mest muligt ud af dine talenter – både dine egne og dine medarbejderes. Derudover kan du have et skema over, hvordan forskellige talenter arbejder sammen, så den samlede talentmasse i din virksomhed fungerer optimalt.

TOP TALENTER

Kender du dine personlige toptalenter?

Når du arbejder med dine toptalenter, er du i “flowet”, og det er her, du er mest produktiv og genial. Det er den tilstand, medarbejderne gerne vil være i, og det er den tilstand, der skaber stor værdi for virksomheden. Derfor skal du arbejde eksplicit med dine egne talenter og talentudvikling i virksomheden.

Lær at arbejde effektivt med dine personlige talenter, og lær hvordan du navigerer med dit teams talenter. Med udgangspunkt i værktøjet “Talentindikator” identificerer vi dine personlige toptalenter og giver dig konkrete værktøjer til at arbejde med talent i dit arbejde som leder.

TALENT OG EFFEKTIVITET

“Hvis en medarbejders talenter passer godt til en given stilling, vil den medarbejder i gennemsnit producere dobbelt så meget som den person, hvis talent ikke passer så godt!” – Marcus Buckingham (statistiker, psykolog og forfatter).

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook.

Talents - Human Development


Udnyt dine talenter og udvikle dit potentiale

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhedsbrev


Scroll to Top