UN VERDENSMÅL

UN VERDENSMÅL

UN VERDENSMÅL SOM VÆKSTSTRATEGI

Hos Human Development arbejder vi altid med FN’s Verdensmål som en overordnet model. Afbalancering af de “hårde” forretningsdriftselementer med de “bløde” værdier, såsom personalepleje og trivsel, for at sikre sammenhæng mellem trivsel og økonomisk vækst. Det er den holistiske tankegang, vi stræber efter.

Verdensmålene for bæredygtig udvikling er den vigtigste vækststrategi for fremtiden. Bæredygtighed forstyrrer sektorer, ligesom it har gjort det gennem de sidste 15 år. Det, vi begynder at leve af i dag og i fremtiden, er originalitet og nye måder at gøre tingene på. SDG’erne er en ramme for dette.

Human Development faciliterer og hjælper dig med en bæredygtig vækststrategi, der leverer resultater på bundlinjen. Det er nemmere end du tror.

UN World Goals - Human Development

MENNESKER ØGER MENING

Og de går, hvor det er meningsfuldt for dem at være

Vi lever i en brydningstid med nye strømninger i alle retninger. En af ændringerne er, at aktivisme flytter magtbalancen. Verden venter ikke på, at ledere er klar til at omfavne tidens nye strømninger. Medarbejdere og forbrugere flytter, hvor det er meningsfuldt for dem at være. Allerede i dag og i fremtiden bliver det Verdensmålene, der sætter retningen.

Verden er VUCA, flygtig, usikker, kompleks og tvetydig. Den stigende kompleksitet ændrer vores organisationer og vores måde at lede på i fremtiden. FredericLaloux, den verdensberømte ledelsesteoretiker, har et interessant bidrag at give om ledelse og organisation af virksomheder i fremtiden. Det er et kvalificeret overblik over, hvad vi kommer til at se i de kommende år.

Lær mere om Human Development Global på Linked In, og Facebook.


Autentisk udvikling er bæredygtig udvikling

BÆREDYGTIG STRATEGI GENNEM UDVIKLING AF MENNESKER

Start din vej til personlig vækst

Tilmeld dig Nyhesbrev


Scroll to Top