PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Med fokus på den enkelte persons udvikling og virksomhedens fremtid

I Human Development laver vi både skræddersyede kurser og seminarer for virksomheder, samt “åbne” uddannelser, hvor flere virksomheder melder sig til samme uddannelse.

Nogle af vores services er primært fokuseret på personlig selvindsigt og handlekraft, mens andre er målrettet på strategi, salg og forretningsforståelse.

 

Ledelsesudvikling

Team og organisations udvikling

HR varetagelse

Forretnings udvikling og planlægning af nye tiltag og strategier

Executive afklaring af kandidater

Med MIT HR, sikre du dig en prisbillig og fleksibel løsning for din virksomhed. Du får alle HR-fordelene og opnår frihed til at varetage dine kerneopgaver.

Strategien er det nødvendige fundament din virksomhed skal hvile på. Det er forudsætningen for at kunne arbejde målrettet og effektivt hen mod de mål man sætter sig.

Kender du dine personlige top-talenter? Hvis du arbejder med dine top-talenter, er du i workflow, og det er her, at du er allermest produktiv og mest genial.

Er du velinformeret om stress, men mangler nye indgangsvinkler? på denne workshop opnår du nye indsigter, der vil ændre din forståelse, og dermed dine indsatser på arbejdsplads

Stressens ABC er grundlaget for at kunne arbejde videre med konkrete løsninger på jeres arbejdsplads. på denne workshop får du konkrete værktøjer, du kan bruge i din dagligdag og på jobbet.

Når vi arbejder med mindfulness, udvikler vi større balance mellem arbejde og privat liv, som er afgørende for ens trivsel og ydeevne – og dermed skaber vi større glæde og kvalitet i det vi laver.

Motiverede medarbejdere er en fundamental grundsten for vækst, high performance og et godt arbejdsmiljø. sammen skaber vi en praktisk plan for at forbedre og opretholde jeres motivation til større succes.

Resultater hænger direkte proportionalt sammen med det gode match mellem kandidat og virksomhed. Vi tilbyder hurtig og målrettet executive afklaring hvor vi arbejder med nye vinkler til en dybere indsigt.

Som ungt menneske, er livet fuld af drømme og potentiale. Det kræver motivation at opnå sit fulde potentiale. Med vores motivations-program rettede mod unge mennesker med potentiale, er der nu hjælp at hente.

Human Development laver lederudvikling i ind- og udland.

Det har vi gjort i mere end 20 år.

Vores udvalg af kurser i ledelse giver dig den viden, der skal til for, at du kan forbedre og udvikle nye lederkompetencer og styrke din organisation. Uanset dine forudsætninger vil du forbedre dine resultater gennem lederudvikling hos os.

Kurserne er knyttet op på konkrete strategiske mål for virksomheden. Fælles for kurserne er, at de tager afsæt i lederens personlig lederstil og konkrete organisatoriske forhold.